Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 20.05.2024, 01:20

Озерянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2015 » Липень » 3 » Оздоровчий табір "Суцвіття"
18:20
Оздоровчий табір "Суцвіття"

Діти – це наша гордість. Діти – це наше майбутнє. Діти – квіти. Із кожним з цих висловів я повністю погоджуюсь і підтримую. Кожен хоче бачити свою дитину здоровою та життєрадісною, а для того, щоб діти повноцінно розвивалися, створюються оздоровчі комплекси. Літній період – це найкращий час, щоб діти на повну насолодились іграми та розвагами в оздоровчих таборах, які створюються в школах. Ось і Озерянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів не стала осторонь і взяла активну участь в оздоровленні школярів. З 2 по 18 червня на базі школи в літньо-оздоровчому таборі «Суцвіття» відпочивали 70 дітей. Кожен із організаторів табору поставилися відповідально до створення хороших умов для кожної дитини.
Кожен день для дітей був насичений спортивними іграми, розвагами, конкурсами, в яких дітлахи з надзвичайним задоволенням брали участь та показували свою майстерність у виготовленні віночків (свято «Зелена трійця»), конкурсі малюнків на асфальті («Літо до нас завітало!»), виробів з пластиліну («Незвичайні тварини»). Кожна дитина намагалася проявити креативність у певних видах діяльності. Вихователі організували й провели розважальне боді-арт шоу на кращий малюнок на тілі. Кожен учасник цієї програми намагався здивувати журі незвичайністю свого малюнка, а у виконанні цього завдання дітям допомагали їхні вихователі. Захопливо й цікаво були проведені конкурсні програми для дівчат «В джунглях Амазонії» та Затока піратів «На абордаж» для хлопців. Учасники проходили неймовірні випробування на спритність та сміливість для того, щоб одержати перемогу й найбільшу кількість лагерсів (балів за активну участь у конкурсах та змаганнях). Вихователі продумали все до дрібниць і врахували те, що протягом червня деякі дітлахи святкують день народження, а тому адміністрація табору влаштувала для школярів неймовірне свято «День іменинника» з розвагами та іграми, а в кінці дня на їх чекав солодкий подарунок та привітання. Закриття табору проходило не менш цікаво. Учні на лагерси, які вони заробили протягом всього періоду, змогли придбати подарунки на свій смак.
Дітлахи насолоджувалися відпочинком не тільки на території школи, але й із задоволенням подорожували до культурно-історичного комплексу в селі Качанівка, де вони насолоджувалися чарівними краєвидами та чистим повітрям. Ще більше емоцій принесла поїздка до Київського зоопарку.
Відпочинок у таборі пішов дітям на користь: дітлахи оздоровилися, набралися сили, побували в багатьох цікавих місцях, і я сподіваюся, що ці дні, проведені в таборі, запам’ятаються їм надовго.



Переглядів: 402 | Додав: molchanovasp73 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz